سازمان بهداشت جهانی برای عموم مردم به منظور کاهش در معرض قرار گرفتن با عوامل میکربی بیماریزا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماریها ازجمله کرونا توصیه هایی را ارائه کرده است.

به گزارش ایلنا، توصیه های کلی استاندارد سازمان بهداشت جهانی (WHO ) برای عموم مردم به منظور کاهش در معرض قرار گرفتن با عوامل میکربی بیماریزا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماریها به شرح زیر است که شامل بهداشت دست، تنفس و بهداشت مواد غذایی است:

مرتبا دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید.

هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.

از تماس نزدیک با هر کسی که تب و سرفه دارد خودداری کنید.

اگر تب، سرفه و یا هرگونه مشکلی در تنفس دارید، سریعا به پزشک مراجعه کنید و سابقه سفر قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید.

توصیه های تغذیه ای برای مقابله با ویروس کرونا:

برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از مبتلا به بیماری ها و عوامل بیماری زا به ویژه ویروس کرونا در این مقطع زمانی، با جمع بندی نظر متخصصین حوزه سلامت توسط اینجانب توصیه های تغذیه ای مربوط به مواد مغذی و مواد غذایی را نیز جدی بگیرید.

 ویتامین C نقش بسیار مهمی در پشتیبانی،بازسازی،تقویت سیستم ایمنی و مقاوم سازی بدن داشته و با توجه به آنتی اکسیدان بودن، به خنثی کردن رادیکال های آزاد بدن به سیستم ایمنی کمک کرده و به نظر می رسد که ویتامین C با افزایش تولید گلبول های سفید خون، فرایند مبارزه با عفونت را تقویت می کند.

از جمله موارد توصیه شده برای تقویت ایمنی بدن به شربت عسل با آبلیمو، خوردن روزانه سه قاشق غذاخوری عسل، مصرف سیاهدانه،مربای زنجبیل،مصرف دمنوش آویشن،بادام،سیر و پیاز،سبزیجات،سیب شیرین،انار شیرین،پرتغال شیرین،لیموشیرین،هویج،شلغم،عناب،آب کلم،آب گوجه فرنگی،آب پرتغال و آب هویج اشاره کرد.

نقش ما در اطلاع رسانی اخبار بحرانی چیست؟

به نقل از خبرگزاری شفقنا رسانه منصور ساعی استادیار ارتباطات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی هم با اشاره به اینکه اطلاع رسانی در هنگام ریسک و بحران حرکت روی لبه تیغ شفافیت و اجتناب از هراس عمومی است. به بیان راهبردهایی برای رسانه های رسمی و اجتماعی جهت اطلاع رسانی درباره ویروس کرونا پرداخت و تاکید کرد: در ارتباطات ریسک تلاش برای اگاه سازی شیوه های پیشگیری و خودمراقبتی و روش های کنترل و کاهش آسیب ها از طریق ایجاد و تقویت سواد سلامت مردم در مورد ویروس باید باشد نه ایجاد هراس افکنی و تزریق اضطراب و استرس به جامعه ای که خود درگیر بحران های متعدد اقتصادی و بحران تورم و رکود و نظایر آن است. اجتناب از هراس عمومی به معنی خودسانسوری و سانسور اطلاعات و اطلاع رسانی قطره چکانی نیست. بلکه  لحن و متن مهم است. به عبارتی «چگونه» گفتن مهمتر از «چه» گفتن است».

او در ادامه تاکید کرد: « امیدآفرینی از طریق معرفی تجربه های مثبت جوامع و اشخاص درگیر در ویروس کرونا برای مقابله با خطر و بحران  و تهیه محتوای مرتبط با بهبود وضعیت بیماران و جزئیات مراقبت های همدلانه در بیمارستان ها و رسیدگی های پزشکی اهمیت زیادی در ایجاد آرامش خاطر جامعه دارد. نکته بعدی جوامع و مناطق و شهرها و خانواده ها و افراد درگیر شده است که نباید احساس طرد اجتماعی داشته باشند. طردشدگی اجتماعی به تعمیق درد و آلام افراد منجر می شود نه بهبود و تقویت روحیه آنها. لذا همدلی و همیاری اجتماعی و اقتصادی و حمایت های اجتماعی در شرایط ریسک و بحران به تقویت روحیه و اعتماد به نفس جوامع درگیر به ویژه کادر پزشکی و بهداشتی و بیماران و افراد درگیر در این موضوع کمک می کند.»


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تقویت ,کرونا ,ویروس ,درگیر ,اجتماعی ,بحران ,ویروس کرونا ,اطلاع رسانی ,سیستم ایمنی ,کرونا برای ,تقویت روحیه ,عوامل میکربی بیماریزا ,سازمان بهداشت جهانی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علی حمیدی Lori منصوص مجله اينترنتي عقيق و فيروزه شاهین شهر چت سامانه طراحی مهندسی بزرگترین دعانویس جهان,09335738303 Connie CAR.2023 گروه لاوزی